Slide background

La tasca d’Amics de Corbera, i del Pessebre Vivent en particular, ha estat reconeguda en diverses ocasions. L’assistència continuada de moltes personalitats ja representa un reconeixement. Gent del món de l’art i la cultura, autoritats civils i eclesiàstiques ens han honrat amb la seva visita des del primer dia i això ens omple de goig.

 

El Llibre d’Or del Pessebre Vivent és el testimoni de la seva presència i frases com “Aquest vespre he assistit a una bella lliçó de teatre“, de l’Adolf Marsillach, o “Això és fer País” del Molt Honorable senyor Jordi Pujol i Soley ens encoratgen a continuar amb aquest fet tradicional any rere any.

 

Aquesta és la nostra satisfacció: ser sabedors que la nostra tasca és reconeguda. El que pretenem, i ara més que mai, ho resumim en les paraules de comiat que ressonen per les penyes del Corb des de l’any 1962 del segle passat: “Volem fer de tot el món una gran família, on hi hagi progrés en la veritat, igualtat en la justícia, respecte en la llibertat, unió en l’Amor que porti a tota la humanitat la Pau!”.

· 1976: Joan Antoni Samaranch, president de la Diputació de Barcelona, atorga “la Medalla d’Or al Mèrit Cultural”.

 

· 1992: La Generalitat de Catalunya atorgà a “Amics de Corbera” la Creu de Sant Jordi “per recuperar una tradició nadalenca i crear una tradició arrelada al país, que enriqueix la nostra cultura popular”.

Es commemora el 30 aniversari del pessebre.

 

· 2010: La Generalitat de Catalunya inclou el Pessebre Vivent en el Cens de Festes Locals d’Interès Turístic.

home