ScreenHunter_04 Dec. 10 16.35

10 Dec Acte d’agermanament del Pessebre Vivent de Corbera amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro

Demà dilluns 11 de desembre, a les 12 hores, a la plaça Salvador Riera, 2 de Barcelona.  el Pessebre Vivent de Corbera i el Pessebre Vivent de la Torre del Suro iniciaran una relació de col·laboració en forma d’agermanament, que es materialitzarà en acciones basades en diversos intercanvis, com ara:

  • Visita i actuació del Taller Escola Sant Camil dins el pessebre vivent de Corbera, el 17 de desembre a les 18 hores.
  • Visita del Pessebre Vivent de Corbera al Pessebre Vivent de la Torre del Suro, el 20 de desembre.
  • Intercanvi de coneixements, tècniques, solucions escèniques, experiències…
  • Intercanvi d’enllaços, xarxes socials i elements comunicatius (gràfica, cartelleria…)

Aquest agermanament donarà més notorietat al Pessebre Vivent de la Torre del Suro al mateix temps que fa visible el compromís social del Pessebre Vivent de Corbera. Interpretem l’actuació dels usuaris del Taller Escola Sant Camil en el pessebre corberenc com una acció del tot inclusiva i integradora.

#AgermanamentPessebres

agermanament

Pessebre Vivent de la Torre del Suro: Única representació: dimecres 20 de desembre de 2017, a les 18 hores –

Un pessebre inclusiu i solidari amb la singularitat que els seus actors són persones amb discapacitat intel·lectual.

El Pessebre vivent de la Torre del Suro, que enguany arriba a la 24a edició, és una iniciativa del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que des de fa més de 50 anys dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual albarri del Guinardó de Barcelona. En total hi participen més d’un centenar d’actors i actrius entre usuaris del centre ocupacional, professionals i col·laboradors d’altres entitats.

La representació, Premi Ciutat de Barcelona de Cultura Popular 2016, es realitza a partir de l’escenificació de quadres estàtics que el visitant del pessebre vivent va trobant en l’itinerari. Aquests quadres són de temàtica diversa, oficis que es perden o desapareguts, bíblics o costumistes.

No Comments

Post A Comment

home