entrades-alcaldessa

15 Nov Ja podeu comprar entrades del Pessebre Vivent de Corbera per internet

L’alcaldessa de Corbera de Llobregat, Rosa Boladeras, va comprar ahir la primera entrada per internet, del Pessebre Vivent de Corbera. La compra va tenir lloc al despatx de l’alcaldessa, acompanyada de Jordi Boltà, president de l’Associació Amics de Corbera, entitat organitzadora del Pessebre Vivent de Corbera.

El Pessebre Vivent de Corbera presenta la seva segona gran novetat de la temporada, després de presentar la seva nova web, ara presenta la venda d’entrades online. D’aquesta manera tots els visitants podran planificar les visites i comprar les entrades de manera anticipada i estalviar-se així les possibles cues en el punt de venda

Per a Jordi Boltà, “Avui és un dia important i estem molt contents ja que aquest any estem presentant força novetats. Hem donat a conèixer la nova web del Pessebre, ena hem donat d’alta als comptes de les xarxes socials Instragran i Twitter – a Facebook ja hi som fa un any i ja tenim més de 5.000 seguidors molt actius- , i ara toca la venda d’entrades online”.

Des de la web www.pessebrecorbera.cat es pot consultar tota la informació del Pessebre, notícies, horaris i calendari d’actuacions, així com el preu i la compra d’entrades online.

No Comments

Post A Comment

home