laxarxa

12 Dec El Pessebre vivent de Corbera de Llobregat, aquest diumenge al magazín ‘1món.cat’

El magazín televisiu ‘1món.cat’ viurà aquest diumenge una de les representacions del Pessebre vivent de Corbera de Llobregat, un dels més antics de Catalunya. L’equip del programa, amb la col·laboració d’ETV, serà testimoni d’excepció de les principals escenes del pessebre i parlarà amb els actors que hi participen, veïns i veïnes d’un poble que ha convertit aquest esdeveniment en el seu principal signe d’identitat.El programa, en antena a una trentena de televisions locals, es podrà seguir en directe de 18h a 20h.

 

Un referent de la tradició teatral catalana

El pessebre vivent recrea el naixement de Jesús a Betlem i es representa a Corbera des del 1962. Per la penya del Corb, escenari natural on s’ubica, hi passen cada any més de 20.000 persones, atretes per l’espectacularitat del muntatge. El pessebre és, a més, un referent de la llarga tradició teatral amateur al país.

 

En directe per televisió

La periodista Ariadna Comas serà l’encarregada de narrar algunes de les escenes representades, que es podran seguir en directe per televisió. Pel set del programa passaran també el president de l’Associació Amics de Corbera, organitzadors del pessebre, Jordi Boltà; l’alcaldessa de la localitat, Rosa Boladeras; i molts del actors i actrius que hi participen, membres en molts casos de famílies amb una llarga tradició de col·laboració en aquest projecte nadalenc.

El programa es completarà des de Barcelona amb l’entrevista que Glòria Trullàs farà als fundadors de la companyia Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo i Anna Rosa Cisquella, amb motiu del seu 40è aniversari, i amb una ruta gastronòmica a l’entorn de la tòfona, al costat del músic osonenc Pep Sala.
                                                                                                                                                                                      

Cada poble, un món
El magazín ‘1món.cat’ recorre el territori els caps de setmana amb vocació de descoberta i ganes de sorprendre. Així, cada edició posa el focus en una localitat que acull un esdeveniment d’interès social o cultural destacat, i una televisió assumeix el 50% de la realització de l’espai des d’aquest municipi.‘1món.cat’ s’emet en directe els dissabtes i els diumenges de 18h a 20h i es pot seguir per una trentena de televisions locals. També, en ‘streaming’ al web www.laxarxa.com.L’activitat del programa queda recollida a la seva web (www.laxarxa.com/1mon.cat), en el perfil de Twitter @1moncat i en el compte de Facebook facebook.com/1mon.cat.

No Comments

Post A Comment

home