Amics de Corbera
C/ Canigó, 35
08757 Corbera de Llobregat (Barcelona)
CIF: G59732610

 

La informació que conté aquesta web és orientativa i està destinada a la comunicació entre Amics de Corbera i el seus usuaris.

 

L’accés a aquesta web suposa l’acceptació de les condicions exposades en aquest Avís Legal, pel que et recomanem llegir amb atenció la següent informació. Aquesta web està optimitzada per navegar a una resolució de 1024×768.

 

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem de que les dades personals que ens facilitis seran incloses en un fitxer automatitzat, creat i mantingut sota la responsabilitat d’Amics de Corbera.

 

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la comunicació en cas de que contactis amb nosaltres. En cap cas aquest fitxer serà cedit o es vendrà a d’altres entitats o empreses sense el teu permís previ i explícit.

 

A Amics de Corbera ens comprometem a assegurar la confidencialitat de totes les dades que ens enviïs. Els texts, les imatges i la resta de continguts d’aquesta web són propietat de Amics de Corbera.

 

Totes les dades d’aquesta web es passaran a través del nostre servidor a un fitxer d’Amics de Corbera, carrer del Canigó, 35, Corbera de Llobregat, Codi Postal 08757 , de  Barcelona, en endavant “Amics de Corbera”. Els usuaris d’Amics de Corbera tenen dret a accedir a aquesta informació en els termes fixats per la llei. Pots eliminar o rectificar les dades facilitades, dirigint-te per escrit a Amics de Corbera, carrer del Canigó, 35, Corbera de Llobregat, Codi Postal 08757 , de  Barcelona, indicant el teu nom, cognoms i DNI, o pots fer-ho també mitjançant el correu electrònic jordi@pessebrecorbera.cat.

 

Queda prohibit l’ús total o parcial de qualsevol contingut d’aquesta web (o de tot tipus de documentació posat a disposició mitjançant aquesta web) d’una forma que representi una violació de drets de marca registrada, de la propietat intel·lectual o d’altres drets protegits. El fet d’incomplir aquestes condicions podrà ser sancionable per la legislació vigent.

 

Amics de Corbera no assumeix cap responsabilitat, directa o indirecta, sobre els continguts o serveis inclosos al web amb els que estableix hipervincles, ni sobre la política de privacitat de dades seguida per aquests.

 

Aquesta web fa servir Google Analytics, un servei analític de web que presta Google, Inc., companyia ubicada a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units. Google Analytics fa servir galetes (cookies) per determinar l’ús que els usuaris fan d’aquesta web. La informació que generen aquestes galetes serà directament transmesa i arxivada per Google als seus servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre per analitzar la teva visita a aquesta web recopilant informes de l’activitat d’aquesta web i prestant d’altres serveis relacionats amb l’activitat de la web i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan els esmentats tercers processin la informació per compte de Google.

Amics de Corbera es reserva el dret a actualitzar, corregir o suprimir en tot moment qualsevol dels continguts o serveis d’aquesta web, sense necessitat d’advertir prèviament a l’usuari sobre aquestes modificacions.

 

home